Personaliseren

Maak je boek helemaal uniek! Namen, gebeurtenissen, kleine details: je kan het allemaal aanpassen!

Hoe werkt het?

Wanneer je het boek bestelt op de website van Tiny Tale’s Bookshop, maak je eerst een paar keuzes: Eerst vul je een naam in voor enkele personages. Dan leg je de route van het verhaal vast: door de lucht of over land? Tenslotte kan je voor twee kleine details een keuze maken uit drie mogelijkheden…

Klaar? Verzenden! Het boek wordt samengesteld, gaat naar de drukker en dan wordt jouw persoonlijke versie van De Tijdrovers naar je opgestuurd.

Namen veranderen

Is het hoofdpersonage een jongen of een meisje? En wat is zijn/haar voornaam? Geef je dit boek cadeau? Geef het kind dat het boek krijgt de hoofdrol in zijn/haar eigen verhaal. In totaal kan je voor vier personages de namen kiezen.

Het verhaal aanpassen

Gaat de tocht in het verhaal door de lucht? Dan vliegen ze met een zeilvis door de lucht, langs allerlei luchtkastelen. Of gaan ze liever over land, in struiskoets, en gaan ze langs bij een wel heel bijzondere pizzabakker?

Welk dier speelt een kleine rol in het verhaal: een draak, een krokodil of een stekelvarken? En wat is er in de stad aan de hand: is het juist markt, is er een kermis bezig of toch liever een concert? Afhankelijk van wat je kiest, zien tekst en tekening er anders uit…

 

Advertenties